Den rette tømrer til dit gulv

Skal du bruge en dygtig og erfaren tømrer til din gulvservice? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos god-gulvservice.dk samarbejder vi med nogle af Danmarks bedste tømrere og gulvmænd over hele landet.
Uanset hvilke gulvprojekt du ønsker at komme i gang med, kan du derfor være sikker på, at du hos os finder den rigtige fagmand. Du skal blot fortælle os om dit projekt, dine ønsker og ideer, så sørger vi for resten. Med en tømrer fra vores netværk, kan du være sikker på holdbare resultater der vil glæde og gavne i mange år. Vi glæder os til at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Dit gulv

Gulvet i dit hjem er en af de absolut største overfalder. Ligeledes vil mange danskere opleve, at gulvet også er det mest trafikeret område i din bolig. På en daglig basis oplever dit gulv en stor mængde slid. Hvad end dette manifesterer sig som personer der befærder sig her, at der tabes ting på gulvet, eller at eksterne elementer trædes ned i gulvet, er det vigtigt at dit gulv besidder den rette beskyttelse. Med professionel udført beskyttelse af dit gulv, vil gulvet kunne modstå eksternt slid, og dermed forlænges levetiden.

Den rette tømrer

Når du kontakter din tømrer angående arbejde med gulvet, er der flere forskellige områder han vil kunne hjælpe dig med. Disse kan opdeles i to overordnet kategorier; At lægge gulv og gulvbehandling. Og afhængegigt af hvilken opgave du ønsker hjælp med, er der nogle forskellige ting du med fordel bør overveje.

Skal din tømrer lægge nyt gulv i din bolig, bør det første du gør være at identificere dine behov. Her er det særligt vigtigt, at du danner dig et overblik over arealet du ønsker at få lagt det nye gulv.

Ligeledes bør du afklare dig med hvilke materialer du ønsker anvendt. Der findes utallige træsorter der egner sig til gulve. Og hver af disse kommer med deres unikke fordele og værdier. Dette betyder dog også, at prisen på træet kan variere.

Når du skal bruge en dygtig tømrer til at lægge dit gulv, bør du have så mange informationer, detaljer og ideer klar. Dette tillader din fagmand hurtigt at kunne levere et tilbud. Søger du en dygtig fagmand til at lægge dit gulv, så er Duemose din tømrer. Duemose er et stort firma, og blandt deres medarbejdere finder du specialister og eksperter indenfor alle aspekter af gulvlægning.

gulvafslibning i københavn trustpilot

★★★★★

Flotte gulve. Super god dialog undervejs i processen. Hurtige og færdige til tiden. Kan kun anbefale God Gulvservice.

Jonas Reck

Trustpilot

★★★★★

Vi havde fornøjelsen af at få lavet vores gulv af Peter, der sørgede for en konkurrencedygtig pris, og hurtig afhandling! Resultatet var bedre end forventet, og derudover må kommunikationen synes at være helt i top.

Lise Johansen

Trustpilot

★★★★★

Jeg havde en medarbejder fra God Gulvservice ude og slibe et par gulve på min første sal. Jeg var positivt overrasket over at de kunne blive så pæne. Der blev vist hensyn til min trappe ikke blev skrammet da maskinen skulle op. Det eneste negative jeg kan sige er at gulvene får resten af rummet til at fremstå hærget.
Jeg havde simpelthen ikke forventet så flot et resultat fra de gamle brædder.

Michael Jacobsen

Trustpilot

Gulvbehandling

Ønsker du ikke at få lagt et nyt gulv, men ønsker at få behandlet det eksisterende gulv, er der nogle andre overvejelser du bør gøre. For der findes nemlig utallige typer af behandlinger der kan forlænge gulvets levetid. Har du oplevet overfladiske skader i gulvet, kan en gulvafslibning være det rette valg. Her nedsliber din tømrer det øverste lag, hvorefter der påføres en lakering eller en anden form for beskyttende behandling.

Er skaderne i dit gulv dog større, anbefaler vi, at du får udført en gulvafhøvling. Her bliver et større lag af gulvet fjernet, hvorefter det ofte slibes og efterbehandles. Er du i tvivl om hvilken behandlingsform er den rette til dit gulv, kan du altid forhører dig hos din gulvmand eller tømrer. Ønsker du hjælp med at finde den rette fagmand, hjælper vi gerne. Fortæl os om dine behov og dit projekt, så finder vi det helt rette gulvfirma til dig.

100% Tryghed

 For at du som kunde kan føle dig endnu mere tryg, har vi indgået et samarbejde med Byg Garanti. For dig betyder det at du er sikret imod fejl og mangler på dine byggesager, på op til 150.000 kr. pr. byggesag i op til 3 år efter opgaven er blevet udført.

Indhent et tilbud