Gulvbehandling

Gulvbehandling af trægulv

Her hos God Gulvservice, hjælper vi selvfølgelig også til med gulvbehandling i København og resten hovedstadsområdet.  Efter dit gulv er blevet slebet, er det en god ide at udføre en efterbehandling af dit trægulv. Da gulvbehandlingen har stor indflydelse på gulvets holdbarhed og udseende, er det derfor meget vigtigt, du vælger at behandle dit trægulv efter gulvafslibning. Mange har svært ved at vælge hvilken type gulvbehandling, de skal vælge. Derfor anbefaler vi altid, at du allierer dig med fagfolk, som har den rigtige faglige viden og kan vejlede dig til det rette valg. Det er nemlig vigtigt, at du vælger rigtigt første gang, så du ikke vil fortryde dit valg i fremtiden. Hvis du er i tvivl, står vi altid klar, til at kunne svare på alle dine spørgsmål.

gulvservice

Hvilken gulvbehandling skal du vælge?

Der er ikke noget rigtigt svar til dette spørgsmål, da der nemlig findes en lang række af muligheder. Valget er meget individuelt, da det kommer an på hvilket slutresultat, man ønsker. Det er derfor vigtigt, at du altid sætter dine personlige ønsker og behov i første række. Men de mest almindelige efterbehandlinger foretages normalt med olie, lud og lak. Disse danner et beskyttende lag på overfladen af træet, som er holdbar og vandafvisende. Med de gulvbehandlinger der findes i dag, er behovet for at pleje gulvet yderligere minimalt. Der findes en masse andre alternativer, som helt sikkert ville kunne matche dit behov. Men ofte skaber disse mere forvirring end gavn. Hvis det er første gang, du skal have slebet og behandlet dit gulv, så kontakt os endelig i dag. Vi er her for at fortælle dig om hvilke muligheder, du har, samt hvilke fordele og ulemper der kan være ved de forskellige behandlinger.

Nedenfor kan du læse mere om de 2 mest udbredte behandlingsformer, nemlig oliebehandling og ludbehandling af trægulve.

Spørgsmål forbundet med gulvbehandling

oliebehandling

Du kan godt læse dig frem til, hvordan man efterbehandler dit gulv. Men hvis ikke du har erfaringen med det, vil du aldrig opnå samme resultat, som en professionel gulvsliber med flere års erfaring. Derfor vil vi stærkt anbefale, at du lader en professionel klare alt fra gulvafslibning samt gulvbehandling, for at opnå de flotteste resultater. God Gulvservice kan klare alle former for efterbehandling, og har gjort det utallige af gange. Af den årsag kan vi garantere dig for, at vi ved, hvordan dit gulv skal behandles. Bare overlad opgaven til os, så forsikrer vi dig om, at du får det pæneste gulv.

Hvis du ønsker at ændre på den tidligere gulvbehandling, er det selvfølgelig en mulighed. Men det kræver, at der skal foretages en gulvafslibning, så man får fjernet den gamle behandling. Der må nemlig ikke være rester af den gamle behandling, da det vil have en påvirkning på det nye resultat, der ønskes. Det er derfor vigtigt, at gulvet er flot og glat, inden der fortages en ny gulvbehandling. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige behandling første gang. Ellers kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du er utilfreds og processen skal gentages.

Flisegulv skal behandles med sæbe eller specialolie, så de får en mere rengøringsvenlig overflade. Man skal dog være lidt opmærksom på hvilke typer fliser, som man har med at gøre. Nogle fliser skal rengøres med kraftigere rengøringsmidler end andre kan tåle. Man skal derfor have undersøgt, eller spurgt efter råd inden man bare går i gang med rengøring af sine fliser. Du kan altid få besvaret dine spørgsmål omkring fliser ved at klikke her.

Om oliebehandling

Oliebehandling kan udføres på forskellige typer af træ som f.eks. eg og ask. Oliebehandling af trægulv kan udføres med enten klar olie, som fremhæver og bevarer træets naturlige farve, eller hvidpigmenteret olie, der fremhæver og bibeholder de lyse træarters hvidlige udseende. De pigmenterede olier leveres i flere toner afhængig af leverandør og behov. Før behandling anbefaler vi, du søger vejledningen hos os.

gulvbehandling oliebehandling

Om ludbehandling

Traditionel ludbehandling bør kun udføres på massive gulve af nåletræ, f.eks. douglas, fyr og gran. Lud har til formål at åbne træets porer og reducere træets tendens til at gulne. Ludbehandlingen giver træet en karakteristisk hvidgrå farve. Ludbehandlingen kan aldrig stå alene, det vil sige at det kræver en beskyttelse i form af en sæbebehandling eller eventuelt en oliebehandling.  

ludbehandling gulv

100% tryghed

For at du som kunde kan føle dig endnu mere tryg, har vi indgået et samarbejde med Byg Garanti. For dig betyder det at du er sikret imod fejl og mangler på dine byggesager, på op til 150.000 kr. pr. byggesag i op til 3 år efter opgaven er blevet udført. 

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Indhent et tilbud