Epoxygulv

Hvad er epoxygulv?

Epoxygulv består – som navnet antyder – af epoxy, som er en form for ”harpiks” blandet med hærder. Epoxy bliver lagt i flydende form og skal efterfølgende have lov at hærde. Epoxy lægges i et lag på omkring 2-3 mm, og kan påføres den eksisterende gulvoverflade.

Epoxygulv er ekstremt stærkt, modstandsdygtigt og holdbart. Derfor lægges det typisk i rum og lokaler der udsættes for meget slitage og tunge elementer. Samtidig er epoxygulv dog også en moderne og stilfuld løsning, der nemt kan tilpasses i stil og udseende, alt efter hvad du vil have. Epoxygulv kommer i et bredt udvalg af farver og stilarter, så du kan sætte dit personlige præg på indretningen.

Hvis du overvejer epoxygulv, så udfyld kontaktformularen og så vil vi vende tilbage med et godt tilbud på epoxybelægning.

Epoxygulv til private og erhverv

Anvendelsesmulighederne med epoxy er meget brede. Du kan både lægge epoxygulv derhjemme eller i erhvervs- eller industrilokaler. Det er dog værd at være opmærksom på, at epoxy ikke er UV-stabilt og derfor vil gulne over tid, som det udsættes for sollys. Derfor bruger man det typisk ikke i et hvilket som helts rum i private boliger. Det fungerer dog godt i garager, værksteder og kældre, hvor slidstyrken er praktisk og der er minimal soleksponering.

Hvis du ønsker looket fra epoxygulv i det private hjem, anbefaler vi i stedet polyurethangulv. PU-gulv har det samme udtryk som epoxy og er ligeledes ekstremt holdbart og slidstærkt, men er UV-stabilt og egner sig bedre til indendørs brug. Mulighederne er dog nærmest de samme, og PU-gulv har også et væld af muligheder for forskellige farver og stilarter.

Epoxy egner sig særligt godt til erhvervslokaler og industrilokaler, hvor det giver mening at have en stærk og skridsikker gulvbelægning. Epoxygulv er en praktisk løsning til erhverv, da det er ekstremt holdbart og samtidig nemt at gøre rent. Epoxygulv tåler nemlig kemisk rengøring.

Få godt tilbud på epoxygulv

Epoxygulve kan skræddersyes til dine specifikke behov, både i forhold til udseende og skridsikkerhed. Epoxygulv udgør overordnet set en elegant men samtidig holdbar gulvbelægning. Det anbefales ikke at lægge epoxygulv selv, fordi de kemikalier der bruges kan være giftige. Derfor bør du altid finde en epoxy certificeret gulvlægger til lægge dit med epoxygulv. Hos God-Gulvservice er vi specialister i epoxygulve, så hvis du vil have et stilfuldt, unikt udtryk, så kontakt os endelig i dag. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig hurtigst muligt.

gulvbehandling oliebehandling

100% tryghed

For at du som kunde kan føle dig endnu mere tryg, har vi indgået et samarbejde med Byg Garanti. For dig betyder det at du er sikret imod fejl og mangler på dine byggesager, på op til 150.000 kr. pr. byggesag i op til 3 år efter opgaven er blevet udført. 

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Indhent et tilbud