Lakering af gulv

Skal dit gulv lakeres?

Vi hjælper også til med lakering af gulv. Efter dit gulv er blevet slebet, skal det behandles. En af måderne at behandle sit trægulv på er ved hjælp af lakering. Ønsker du derfor at få lakeret dit gulv, står vi her hos God Gulvservice klar til at hjælpe dig, med at nå målet om et flot lakeret gulv. Vi tilbyder professionel rådgivning, dygtige og faglærte medarbejdere og ikke mindst et perfekt slutresultat. 

Her på siden kan du læse mere om lakering af gulv, for at klæde dig bedst på, til dit kommende valg om et nyt og flot lakeret gulv. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os. Du skal blot udfylde formularen, så sidder vi klar til at hjælpe dig, så du kan få det gulv du drømmer om.

  gulvlakering

  Hvad er lakering af gulv?

  Lakering af gulv er til dig, som ønsker et stramt, rent og mat look. Så hvis du ønsker en gulvbehandling med et særdeles slidstærkt slutresultat, og et nyt gulv, som er nemt at vedligeholde, vil en gulvlakering være det helt rigtige valg for dig. Lakerede gulve kræver nemlig ikke særlig meget vedligeholdelse, og det er nemt at rengøre med en gulvklud og lidt sæbevand. 

  Fordelen ved et lakeret gulv kontra f.eks. et olieret gulv, er at skulle uheldet være ude og man taber noget, der normalt ville efterlade pletter. Ville der stort set ikke ske det helt store, hvilket der normalt ville gøre på et olieret gulv. 

  Det skyldes bl.a. at væsken lægger sig ovenpå lakken, og derfor ikke trænger ned i træet. Der findes flere forskellige typer af lak, nogle er mere slidstærke end andre. Du bør derfor overveje hvilket af dine gulve, der måske skal have en lak med større slidstyrke.

  • Lak med stor slidstyrke
   • Egnet til gulve der bliver udsat for stor slitage som f.eks. i et køkken, entré, kontoer, butikker og lignende.
  • Lak med normal slidstyrke
   • Lakker egnet til gulve i normale boligrum, som f.eks. stuer, soveværelser og lokaler med tilsvarende slitage.
   

  Lak er ikke den billigste løsning, da der er en klar forskel i pris på lak og eksempelvis lud. Men lakering er en meget holdbar løsning. Jo flere lag lak du vælger at påføre, jo større slidstyrke får dit gulv sig. For dig betyder det, at dit gulv kan holde sit flotte udseende i mange år, og for nogle er dette den bedste løsning.

  Vidste du at?

  gulv lak

  Hvad koster lakering af gulv?

  Fordi ingen gulve eller opgaver er ens, kan det ikke altid være lige nemt at give et tilbud på lakering af gulv. Der er nemlig et par faktorer, der spiller en betydelig rolle for slutprisen. Det er faktorer som bl.a. størrelse, træsort, og om der kræves en gulvafslibning inden og hvilken lak samt antal lag der vælges. 

  Men vi gør vores bedste, for at give dig den bedste vejledning og pris, hvor alle dine ønsker, selvfølgelig er taget i betragtning. Så hvis du er til lakerede gulve, eller anden form for gulvservice, vil vi hos God Gulvservice gerne hjælpe dig.  

  Kontakt os allerede i dag og bliv klogere på, hvordan vi sammen kan realisere din drøm om det perfekte gulv. Vi samler også gerne et komplet uforpligtende tilbud til dig, hvor vi selvfølgelig har medregnet dine ønsker og behov.

  Hvad hvis dit gulv allerede er lakeret

  Er dit gulv allerede lakeret, men du ønsker en genopfriskning, kan vi med garanti også hjælpe dig. Hvis den forrige gulvbehandling skal ændres eller blot forbedres, kan det sagtens lade sig gøre. 

  Det kræver blot en ny gulvafslibning, så man får fjernet laget, hvor den gamle behandling er påført. Dette er for at skabe det bedste resultat, fordi et nyt afslebet, flot og glat gulv, skaber de bedste forudsætninger for at nå målet om det perfekte gulv. Derfor anbefaler vi dig, at du tager fat i en professionel som kan garantere dig det ønskede resultat.

  Er du på udkig efter andre gulvmaterialer, såsom microcement – så hent 3 tilbud her

  Indhent tilbud

  Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

  100% tryghed

  For at du som kunde kan føle dig endnu mere tryg, har vi indgået et samarbejde med Byg Garanti. For dig betyder det at du er sikret imod fejl og mangler på dine byggesager, på op til 150.000 kr. pr. byggesag i op til 3 år efter opgaven er blevet udført. 

  Indhent et tilbud