Rengøringsservice

Professionel rengøringsservice

Velkommen til God Gulvservice. Vi tilbyder Rengøringsservice i alle størrelser og omfang til både privat og erhverv. Hos os modtager du et uforpligtende tilbud, på dit rengøringsproblem. Har du behov for en Rengøringsservice, der kræver ekspertise indenfor gulvhåndtering, er du kommet til det helt rigtige sted. God Gulvservice hjælper dig med at finde din rengøringsekspert, der kan rengøre dit gulv, så det fremstår som nyt.

Med vores hjælp sikrer du en professionel fagperson, der ved hvordan han skal håndtere lige præcis dit gulv, dine behov og ønsker. Vi anbefaler kun de bedste og sikrer, at vores samarbejdspartnere leverer et flot resultat af høj kvalitet, så du kan få dine forventninger om et flot og rent gulv opfyldt.

Det rigtige rengøringstilbud til dit gulv

Når en rengøring af dit gulv skal ordnes, er det vigtigt med noget forarbejde fra din side af. Vi kan hjælpe dig, ved at give dig nogle spørgsmål, som du kan stille dig selv, inden du kontakter os. 

  • Hvilket materiale er dit gulv lavet af?
  • Vurder gulvets nuværende tilstand? (Størrelse, ridser, hakker eller misfarvninger).
  • Hvor lang tid skal aftalen forløbe? (engangsservice, 1 dag om ugen, 1 gang om måneden).

 

Uanset hvilke forbehold vi skal forholde os til, så kan vi med sikkerhed finde dig et professionelt rengøringsfirma. Kontakt os i dag og hør mere.  

★★★★★

Flotte gulve. Super god dialog undervejs i processen. Hurtige og færdige til tiden. Kan kun anbefale God Gulvservice.

Jonas Reck

Trustpilot

★★★★★

Vi havde fornøjelsen af at få lavet vores gulv af Peter, der sørgede for en konkurrencedygtig pris, og hurtig afhandling! Resultatet var bedre end forventet, og derudover må kommunikationen synes at være helt i top.

Lise Johansen

Trustpilot

★★★★★

Jeg havde en medarbejder fra God Gulvservice ude og slibe et par gulve på min første sal. Jeg var positivt overrasket over at de kunne blive så pæne. Der blev vist hensyn til min trappe ikke blev skrammet da maskinen skulle op. Det eneste negative jeg kan sige er at gulvene får resten af rummet til at fremstå hærget.
Jeg havde simpelthen ikke forventet så flot et resultat fra de gamle brædder.

Michael Jacobsen

Trustpilot

Den rengøringsservice du fortjener

Når du står med et rengøringsprojekt og skal til at finde et rengøringsfirma, som skal tage sig af opgaven, er det vigtigt at forholde sig til følgende parametre.

Fleksibilitet – Sikrer dig at rengøringsfirmaet vil justere deres arbejde ud fra dine behov og ønsker. Har du fx behov for at modtage deres service i weekenden, eller bliver du fx nødt til at ændre dagen, så er rengøringsfirmaet klar til at imødekomme dine ønsker. Så ville det være en fordel at lave en aftale, med et rengøringsfirma der yder en fleksibel rengøringsservice.

Erfaring og forståelse – Erfaring er nødvendigvis ikke ens betydende med, at kvaliteten er i top. Det er også vigtigt at optimere ud fra erfaringen og have en forståelse for, hvad der virker mest effektivt. En god rengøringsservice kommer af, at firmaet har det rigtige udstyr, benytter sunde/effektive rengøringsmidler, og har en bred erfaring og forståelse for samtlige rengøringsopgaver.

Personlig service – et firma med forstand på personlige service er nøglen til en positiv oplevelse, uanset hvilken branche det omhandler. Et rengøringsfirma er ingen undtagelse. Det er vigtigt at du kan føle dig tryg og sikker i dit valg af firma. Hvis du modtager en skræddersyet løsning og du kan mærke, at der er sat fokus på dine behov og ønsker, så har du fundet det rette sted at modtage din rengøringsservice.   

Vores samarbejdspartnere er professionelle dedikerede folk, med en forståelse for branchen og vigtigheden af en grundig og ordentlig rengøring. En af vores dygtige samarbejdspartnere er Din Ejendomsbutler Pulia. De kan nemlig tage sig af dit gulv til konkurrencedygtige priser.

100% Tryghed

 For at du som kunde kan føle dig endnu mere tryg, har vi indgået et samarbejde med Byg Garanti. For dig betyder det at du er sikret imod fejl og mangler på dine byggesager, på op til 150.000 kr. pr. byggesag i op til 3 år efter opgaven er blevet udført.

Indhent et tilbud