Gulvslibning i København

- Din lokale gulvservice

Gulvafslibning i København

Velkommen til God Gulvservice vi tilbyder gulvafslibning i København samt resten af Hovedstadsområdet. Trænger dit gulv til gulvafslibning  eller anden gulvservice, og bor du i København? Er du kommet til det helt rette sted. Vi vil nemlig gerne gøre alle Københavnere glade, som synes, deres gulv skal have et nyt udseende. Ved at vælge os, kan du få ordnet dine gulve, så de matcher lige netop dine ønsker.

Vi anbefaler altid at man hyrer en professionel gulvsliber, hvis du vil have det bedste og flotteste resultat. Dette sikrer dig som kunde, at du kan være sikker på, at dit gulv vil få den rette afslibning samt behandling, første gang. Du kan derfor trygt overlade dine drømme om et nyt gulv til os, vi vil nemlig gøre vores ypperste for at nå dem, på en professionel og effektiv måde.

Vi tilbyder at hjælpe til med alle opgaver indenfor gulvservice:

 

Kontakter du os kan du til enhver tid føle dig tryg med din gulvafslibning. Vi tager os af det sværeste arbejde, mens du blot skal fortælle os, hvad du ønsker, derefter skal vi nok føre det til dørs. Mangler dit gulv derfor en gulvafslibning i København? Skal vi nok give dig Københavns bedste tilbud.

Københavns gladeste kunder

Vi har igennem mere end 30 år løst utallige af opgaver. Hvilket har givet os de bedste oplevelser og de gladeste kunder. Med alt den erfaring i bagagen, har vi løst selv de sværeste opgaver. 

Uanset hvilken opgave, du står med, har vi med sikkerhed løst noget lignende. Selv om 30 år lyder som meget, bestræber vi os altid efter at være med på de nyeste tendenser inden for gulvbranchen. For os betyder det, at vi med sikkerhed kan hjælpe dig med dine drømme om et nyt og flot gulv, som du med stolthed ville kunne vise frem. Mange ville bare kalde det god kundeservice, men for os er det meget mere end bare det. Uden god kundeservice havde vi ikke været her efter 30 år, det er vores eksistensgrundlag. Vi gør altid alt, hvad vi kan for at løse opgaven med kvalitet til den bedste pris og til den aftalte tid.

Hvis du ønsker at læse mere om hvad København gladeste kunder synes om os, så læs vores trustpilot anmeldelser nedenfor

gulvafslibning i københavn trustpilot

★★★★★

Flotte gulve. Super god dialog undervejs i processen. Hurtige og færdige til tiden. Kan kun anbefale God Gulvservice.

Jonas Reck

Trustpilot

★★★★★

Vi havde fornøjelsen af at få lavet vores gulv af Peter, der sørgede for en konkurrencedygtig pris, og hurtig afhandling! Resultatet var bedre end forventet, og derudover må kommunikationen synes at være helt i top.

Lise Johansen

Trustpilot

★★★★★

Jeg havde en medarbejder fra God Gulvservice ude og slibe et par gulve på min første sal. Jeg var positivt overrasket over at de kunne blive så pæne. Der blev vist hensyn til min trappe ikke blev skrammet da maskinen skulle op. Det eneste negative jeg kan sige er at gulvene får resten af rummet til at fremstå hærget.
Jeg havde simpelthen ikke forventet så flot et resultat fra de gamle brædder.

Michael Jacobsen

Trustpilot

Gulvafslibning i Københavns, til de bedste priser

Fordi ingen gulve eller opgaver er ens, kan det ikke altid være lige nemt at give et tilbud på en gulvafslibning. Der er nemlig flere faktorer der spiller en betydelig rolle for prisens slutpris. Det er faktorer som bl.a. størrelse, træsort og behandling af overfladen. Men vi gør vores bedste for at give dig den bedste pris, hvor alle dine ønsker, selvfølgelig er taget i betragtning.

Men trænger dit trægulv til en kærlig hånd, men du er usikker på, hvad det vil koste dig. Kan du tage et kig på vores priseksempler for at danne dig et overblik over, hvad det ca. vil koste dig. Du skal selvfølgelig tage højde for at prisen på din gulvafslibning, kan variere fra priseksemplerne. Det er, fordi at ingen opgaver er ens, derfor vil prisen heller ikke være det på din gulvafslibning.

Se flere priseksempler her

Vores bedste anbefaling til dig, som er usikker på prisen, er at tage kontakt til os. Vi vil nemlig tage den indledende samtale, hvor vi sammen kan blive enige om hvilken type opgave, der er tale om. Med disse oplysninger ved vi, hvilke ønsker, du har for dit drømmegulv og det færdige resultat. Dette giver os muligheden for at skræddersy et personligt tilbud, som tilgodeser alle dine ønsker til Københavns bedste pris. Det er derfor blot op til dig om at tage beslutningen om tilbuddet. Resten skal vi nok klare, mere behøves du ikke at tænke på.

Afslibning af 50m2

kr 7.500
 • Behandling 3x hvidpigmenteret lak
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

Afslibning af 50m2

kr 7.500
 • Behandling 3x hvidpigmenteret lak
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
gulvservice spørgsmål

Hvad kan du selv gøre for at sikre dig det bedste tilbud?

For at sikre dig selv den skarpeste pris, kan du inden den indledende samtale stille dig selv et par hurtige spørgsmål. På den måde kan vi forsikre dig om, at du får det bedste tilbud på din gulvafslibning og mere til.

 • Gulvets nuværende tilstand? (Størrelse, ridser, hakker eller misfarvninger)
 • Hvad skal der gøres ved gulvet, for at opnå det ønskede resultat? (Afslibning)
 • Hvilken efterbehandling ønsker du at påføre dit gulv? (Olie, lud eller lak)
 

Herefter er det vores arbejde at  udarbejde den bedste pris, som matcher din behov og ønsker.

Gulvafslibning i København og mange flere områder

Er du i tvivl, om hvorvidt vi kan hjælpe dig i dit område? Så længe du har brug for en gulvservice i København eller eller gulvmalerservice i hovedstadsområdet, kan vi med garanti hjælpe dig med dit næste gulvprojekt. Her kan du se et kort over de områder, vi betjener. Hvis du stadig skulle være i tvivl, om vi kan hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, vores eksperter står altid klar til at give dig den bedste vejledning.

Hvis du er usikker på om vi kan hjælpe i dit områder, at det måske fordi vi ikke kan garantere at vi kan hjælpe dig. Men hvis du ønsker os som samarbejdspartner, anbefaler vi du kontakter os. For måske kører vi gerne en omvej for din skyld.

gulvafslibning i københavn koty

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

 • Opgavebeskrivelse

 • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
 • Dine oplysninger

100% Tryghed

 For at du som kunde kan føle dig endnu mere tryg, har vi indgået et samarbejde med Byg Garanti. For dig betyder det at du er sikret imod fejl og mangler på dine byggesager, på op til 150.000 kr. pr. byggesag i op til 3 år efter opgaven er blevet udført.

Indhent et tilbud