Start dit næste gulv-projekt med microcement

Hvorfor vælge microcement til gulvet?

Microcement er forholdsvis billigt at anlægge, og kan både bruges inden- og udendørs. Derudover kan det både bruges på badeværelset/vådrum, vægge, lofter og meget andet. Alt i alt, er microcement et fremragende materiale til både gulv og vægge. Næsten alle overflader kan dækkes med microcement, det kan bl.a. bruges på glasoverflader, marmoroverflader, stenoverflader, træoverflader og gamle keramiske fliser.

Selvom du måske forbinder cement med en grå farve, så er der mange flere muligheder med microcement. Du kan både få det i farver som blå, gul, rød, sort, bare for at nævne et par eksempler.

  gulvlakering

  Hvad er microcement?

  Microcement er basalt set en blanding af cementpulver og vand, der giver en speciel type mørtel. Denne blanding tilsættes ofte farvestof, så farven bliver mere tydelig og mindre støvet. Blandingen er stærk og hårdfør, men har også sine begrænsninger.

  Microcement kaldes ofte for mikro-beton, da det har et rustikt udseende. Micro-cement er et økonomisk materiale som kan give dine gulve et betonagtigt look, som vil få dine gæster til at spærre øjnene op.

  Materialet kan bruges i mange forskellige rum, og det er kun fantasien der sætter grænser. Materialet er supereffektivt, da det kan bruges ovenpå mange andre slags materialer – og er derfor er fremragende valg, hvis du ønsker at renovere nogle af dine rums gulve eller andet.

  Vidste du at microcement er:

  gulv lak

  Derfor skal du bruge en professionel

  Det kan være svært for enkelte at kaste sig ud i arbejde med microcement. Det kræver, at du har styr på at lave den ideelle cementblanding.

  Det kræver, at du ved hvordan man arbejder med microcement. Det kan f.eks. være arbejdsprocessen ved microcement, hærdetiderne og at du har teknikken til at udføre arbejdet. Vil du gerne have et flot og holdbart resultat, anbefaler vi at, du tager kontakt til en professionel.

  Når du hyrer en professionel, kan du være helt sikker på, at du får dit ønskede resultat.

  Indhent tilbud

  Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • HĂ©r kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

  100% tryghed

  For at du som kunde kan føle dig endnu mere tryg, har vi indgået et samarbejde med Byg Garanti. For dig betyder det at du er sikret imod fejl og mangler på dine byggesager, på op til 150.000 kr. pr. byggesag i op til 3 år efter opgaven er blevet udført. 

  Indhent et tilbud