Gulvmontering

- Modtag et gratis tilbud på gulvmontering

Gulvlægning eller Gulvmontering

Tvivler du på om du skal have gulvlægning eller gulvmontering? Så læs med her. 
Ens gulv er med til at skabe en af de største ændringer, som man kan foretage sig, det er med til at ændre hele rummets atmosfære og udtryk.

Hvis du vil have en professionel fagmand med mange års erfaring med til at ligge flotte gulve, så anbefaler vi en samarbejdspartner som kan montere det for dig.
Hos os er der intet gulvarbejde, der er for stort eller for lille, vi har både erfaring indenfor store erhvervsprojekter, men også indenfor mindre projekter. Vi kan klare alle former for gulvlægning, hvis du skal have lagt trægulv eller klikgulv, eller om det drejer sig om noget gulvmontering.

Priseksempler på Gulvlægning og gulvmontering

Gulvlægning 50m2

kr 27.500
  • Bortskaffelse af affald
  • 25 års garanti

Gulvlægning af 70m2

kr 39.625
  • Bortskaffelse af affald
  • 25 års garanti

Gulvlægning af 80m2

kr 42.500
  • Bortskaffelse af affald
  • 25 års garanti

Gulve med høj kvalitet

Når vi sammen har fået afmalet et billede af alle detaljerne for dit nye gulv, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud, der matcher dine ønsker. Modtager du et tilbud fra God Gulvservice, kan du roligt regne med, at alle dine ønsker, er taget i betragtning. På den måde undgår vi misforståelser, og du vil ikke stå tilbage med en stor uforudset regning.

Inden man påbegynder gulvlægning eller gulvmontering er det vigtig, at der er ryddet og klar, så vores håndværker kan komme i gang. Vi har nul tolerance overfor sjusk, så vi sørger altid for at rydde pænt op efter os.

Når vi er forbi kombinerer vi viden om vores gulve og vores erfaring med det høje kvalitet niveau vi arbejder med. Vi beskæftiger os kun med kvalitetsmaterialer, som sikre at gulvene har længere levetid og de holder sig i længden, samt bruger vi professionelt udstyr.

Vi har et mandskab, som har bil og værktøj til rådighed til alle montageopgaver, som er spredt rundt på Sjælland.
Er du derfor træt af dit gamle trægulv, og trænger dit hjem til et frisk pust, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kan nemlig garantere dig for, at du ikke længere vil være træt af dit gamle trægulv, efter vi har været forbi.

Hvis du er i tvivl er vi her for dig, og vil vejlede dig til den bedste og mest realistiske løsning for din opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere.

Gulvlægning

Fordele ved at vælge et trægulv

Hvis man skal være ejer af trægulv, kræver det masser af pleje og vedligeholdelse.
Hvis man har trægulv er det vigtigt, at man har lidt baggrundsviden indenfor træet udvider sig og kan trække sig sammen på baggrund af den udvendige temperatur og luftfugtighed. 

Trægulvet føler sig lunt i vintersæsonen, derfor er det ikke nødvendigt at installere gulvvarme under trægulvet, da det kan udtørre træet. 

Vi anbefaler at gøre brug af vores samarbejdspartner som står klar til at guide dig i dit valg.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

100% tryghed

 For at du som kunde kan føle dig endnu mere tryg, har vi indgået et samarbejde med Byg Garanti. For dig betyder det, at du er sikret imod fejl og mangler på dine byggesager, på op til 150.000 kr. pr. byggesag i op til 3 år efter opgaven er blevet udført. 

Indhent et tilbud