Tømrer til gulvlægning

Hvis du går med en drøm om at få anlagt nyt gulv i din bolig, bør du helt klart overveje at bruge en professionel tømrer. Med en professionel gulvlægger ved din side er du sikret et godt resultat, samtidig med at du får en masse råd og vejledning til hvordan du vedligeholder gulvet. Bliv klogere på hvilket slags gulv du bør vælge afhængigt af dine behov og ønsker. Hos God-gulvservice bestræber vi os efter at finde den helt rigtige håndværker der kan løfte din opgave, udfyld derfor kontakt formularen allerede i dag og bliv kontaktet hurtigst muligt.

Hvilket slags gulv skal man vælge?

Der findes mange slags materialer der er oplagt til gulve og dette område oplever stor innovation, hvilket betyder at der kommer flere materialer og derved muligheder. Vi vil dog fokusere på trægulve i denne omgang. Trægulve findes i forskellige mønstre og materialer, derfor er der helt sikkert et trægulv der passer til dig. Afhængigt af hvor du skal have anlagt nyt gulv, så betyder materialet meget. Forskellige sorter af træ har nemlig en stor betydning for hvor slidstærkt det er. Hvis du skal have anlagt gulv i køkkenet bør du vælge en hårdfør sort, hvor du derimod i soveværelset sagtens kan vælge noget der er mere blødt og sart. Udover træsorten bør du også gøre op med dig selv om hvor langtidsholdbart du ønsker træet skal være. Massive trægulve har længere levetid end laminatgulve, dette betyder dog også noget for prisen som er langt højere for ”rigtigt” trægulv.

Få hjælp af professionelle

Hos god-gulvservice.dk udvælger vi vores samarbejdspartnere meget nøje, hvilket er din garanti for at du får en professionel gulvlægger der har tid til dig og dine behov. Udfyld vores kontakt formular og bliv kontaktet allerede i dag med henblik på at få dit drømmeprojekt til at gå i opfyldelse.
gulvafslibning i københavn trustpilot

★★★★★

Flotte gulve. Super god dialog undervejs i processen. Hurtige og færdige til tiden. Kan kun anbefale God Gulvservice.

Jonas Reck

Trustpilot

★★★★★

Vi havde fornøjelsen af at få lavet vores gulv af Peter, der sørgede for en konkurrencedygtig pris, og hurtig afhandling! Resultatet var bedre end forventet, og derudover må kommunikationen synes at være helt i top.

Lise Johansen

Trustpilot

★★★★★

Jeg havde en medarbejder fra God Gulvservice ude og slibe et par gulve på min første sal. Jeg var positivt overrasket over at de kunne blive så pæne. Der blev vist hensyn til min trappe ikke blev skrammet da maskinen skulle op. Det eneste negative jeg kan sige er at gulvene får resten af rummet til at fremstå hærget.
Jeg havde simpelthen ikke forventet så flot et resultat fra de gamle brædder.

Michael Jacobsen

Trustpilot

100% Tryghed

 For at du som kunde kan føle dig endnu mere tryg, har vi indgået et samarbejde med Byg Garanti. For dig betyder det at du er sikret imod fejl og mangler på dine byggesager, på op til 150.000 kr. pr. byggesag i op til 3 år efter opgaven er blevet udført.

Indhent et tilbud