Hvad er gulv service?

Gulv service

Gulv service er et bredt begreb, og kan variere alt afhængigt af hvilken type af gulv du har i dit hjem. Derfor kan det være en god ide at læse mere om forskellige typer af service, for at få et billede af præcis hvad du har brug for. 

Høvling af dit gulv

Har du lige fået fjernet linoleumsgulv i din bolig? Eller du har måske gamle fernisgulve? I begge situationer, er du efterladt med et uheldigt og kedeligt udseende på dit gulv. For at løse dette problem, kan det være en god ide at få høvlet gulvene.

Normalt afhøvles dit gulv i situationer hvor det er blevet beskadiget, har spartelmasse eller fernis, har skæve brædder eller ujævnheder, eller hvis du ønsker at fjerne rester af gammel lak. I disse tilfælde går skaderne ofte dybere ned i træet end hvad der kan klares med en slibning, og for at opnå det bedste resultat skal gulvet høvles.

  Gulvservice

  Gulvpleje og behandling

  At få efterbehandlet dine gulve er en vigtig proces, og har større betydning end hvad man tænker. En gulvbehandling er altafgørende for både slidstyrken og udseendet hos dine gulve. Især efter situationer hvor der er blevet slebet eller høvlet gulve, ofte for at fjerne eller udbedre skader, er det vigtigt at få udført en ordentlig og gennemgående behandling for at opnå det ønskede resultat. 

  Hvad koster en gulvservice i København?

  Vi arbejder sammen med nogle af Danmarks førende eksperter omkring gulv service. Så du kan altid være sikker på at finde en fagmand med de rette kompetencer hos os. Vi anbefaler altid at du får professionelle håndværkere med erfaring og ekspertise med det område du ønsker hjælp til. Så ønsker du for eksempel en fagmand i København, forbinder vi dig med de rette firmaer. På denne måde er du sikker på at opnå flotte og holdbare resultater der vil glæde og gavne.

   

  Hos os kan du få hjælp til at finde eksperter indenfor:

  • Gulvafhøvling af træ og fernis
  • Gulvslibning og pleje
  • Gulvbehandling (lakering, ludbehandling, oliering, maling og lignende services)

  Sammen er vi sikre på at finde den rette løsning til dig. Kontakt os allerede nu, og få tilsendt et gratis og uforpligtigende tilbud. 

  100% tryghed

  For at du som kunde kan føle dig endnu mere tryg, har vi indgået et samarbejde med Byg Garanti. For dig betyder det at du er sikret imod fejl og mangler på dine byggesager, på op til 150.000 kr. pr. byggesag i op til 3 år efter opgaven er blevet udført. 

  Indhent et tilbud